Cremet spinat med kylling og ost.

Cremet spinat med kylling og ost.

Kategori: Aftensmad
Portioner

4

portioner

Ingredienser

  • 600 g kyllingebryst

  • 2 hakket løg

  • 4 fed hvidløg

  • 20 g smør

  • 2 dl fløde

  • 1 dl grøntsagsbouillon

  • 500 g optøet spinat

  • 1 håndfuld bredbladet grofthakket persille

  • 150 g revet ost (mozzarella eller cheedar)

  • Salt og friskkværnet peber

  • 2 spsk røget paprika

  • 1-3 spsk limesaft

  • 20 g revet parmesan

Fremgangsmåde

  • Tænd ovnen på 200 grader
  • Smør et ildfast fad med smør og læg kyllingefilet i og steg 25 min
  • Tag dem ud og lad dem afkøle og skær dem herefter ud i mindre stykker
  • Smelt smør på panden og svits løg og hvidløg heri
  • Hæld fløde, bouillon, og limesaft i og tilsæt krydderier
  • Lad sovsen koge op sammen med revet parmesan
  • Dræn spinaten for væde og hæld den i sovsen
  • Fordel spinat blandingen og persille over kylling
  • Drys revet ost over retten og stil den i ovnen ca 10-15 min til retten er let gylden
  • Lav evt spinatsalat til, undlad der feta i, til denne ret

Noter

  • Servere gerne med en spinatsalalt til , se opskrift nedenfor. undlad evt feta
  • Inspirationskilde: Madbanditten.

Spinat Salat med feta

Kategori: Salat, Tilbehør
Portioner

2

portioner

Ingredienser

  • 4 gode håndfulde frisk spinat

  • 1 stor rødløg

  • 8- 10 mindre tomater

  • 2 spsk ristet pinjekerner

  • 100 g fetaost

  • Saft fra 1 lime

  • Salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  • Skyl og snit grøntsager som du ønsker og tilsæt en skål
  • Kom feta og ristet pinjekerner henover
  • Hæld saften fra en lime over retten
  • Krydr med salt og friskkværnet peber

Noter

  • Nyd den til en go hakkebøf eller evt til kylling i cremet spinat

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *