Wrap lavet af hytteost med fyld af kylling og grøntsager.
Wrap lavet af hytteost med fyld af kylling og grøntsager
Kategori: Frokost, Aftensmad, FavoritterPortioner
2
portionerIngredienser
- Hytteost fladbrød
Hytteost fladbrød
200g hytteost (4%)
1 spsk revet cheddar ost
1 spsk timian
1 tsk chilipulver
Salt og friskkværnet peber
- Fyld
200 g stegt kylling
2 rødløg skåret i skiver
1/2 agurk skåret i tern
3 tomater skåret i skiver
3 gode håndfulde blandet snittet salat
Lidt hakket krydderurt (jeg har brugt bredbladet persille)
4-5 spsk chilidressing (se evt opskrift nedenfor)
Fremgangsmåde
- Hytteost fladbrød
- Blend det hele sammen til en ensartet masse
- Hældes på et stykke bagepapir i et tyndt lag og bages på 180 g varmluft ca 25 min.
- Afkøles og bagepapir tages forsigtig af.
- Wrap til 2 pers
- Del fladbrødet i 2 . Smør lidt af dressingen på brødet og kom herefter fyld på begge De rulles sammen til en wrap.
Chili dressing.
Kategori: TilbehørPotioner
4
potionerIngredienser
2 dl creme fraishe 18%
1 spsk mayo
2 spsk sød chilisauce
1 tsk mild chili pulver
1/2 tsk løgpulver
lidt salt og friskkværnet peber
Fremgangsmåde
- Rør alle ingredienser sammen og smag til .