Hytteost boller med nødder.

Hytteost boller med nødder.

Kategori: Morgenmad, Frokost
Portioner

4

portioner

Ingredienser

  • 300 g hytteost (4%)

  • 3 æg

  • 1 dl hakket nødder

  • 200 g havregryn (blend det gerne til mel)

  • 1 tsk groft salt

  • 1 tsk bagepulver

  • 2 tsk solsikkekerner til drys på toppen

Fremgangsmåde

  • Opvarm ovnen på 180 grader varmluft
  • Blend alle ingredienser sammen i en skål (stavblender, foodprocessor)
  • Lad dejen hvile i 10 min
  • Form 4 boller med 2 skeer
  • Drys solsikkekerner på
  • Bages 20 – 25 min opbevares på køl, eller fryseren

Noter

  • Super lækre til at have med på farten med lidt pålæg .

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *