Grøntsagsfad med kylling.
Grøntsagsfad med kylling.
Kategori: AftensmadPortioner
4
portionerIngredienser
100 g bacon i skiver
600 g kyllingebryst
1 spidskål
2 dåser flåede /hakket tomater
300 g frisk spinat
4 fede hvidløg
2 store løg
1/4 fløde
Friskkværnet salt og peber
2 spsk Paprika
2 tsk chilipulver
Fremgangsmåde
- Skær bacon i mindre stykker og steg let af på en pande
- Skær kyllingebrysterne i mindre stykker og tilføj det på panden til de for en let stegeskorpe
- Skyl og snit spidskål , løg og spinat og kom det på bunden af et ildfast fad
- Tag kylling og og bacon af panden og tilføj det på grøntsagsbunden
- Kom hakket tomater og fløde på panden. Tilføj hvidløg og krydderier. Giv det et lille opkog Saucen må godt være lidt stærk, da grøntsagerne tager lidt af smagen.
- Hæld tomatsaucen over kyllingen og grøntsagerne. Rør lidt rundt i overfalden.
- Tilberedes ca 40 min på 175 grader varmluft
Noter
- D