Spidskåls omelet
Spidskåls omelet
Kategori: OPSKRIFT, Frokost, Aftensmad, FavoritterPortioner
1
portionerIngredienser
- Omelet
80 g revet/hakket spidskål
2 æg
Salt, peber og lidt karry
1 tsk smør
- Fyld:
1/2 peberfrugt skåret i tern
1/2 hakket løg
1/2 færdigstegt kyllingbryst skåret ud
Lille håndfuld frisk spinat
40g revet ost
Fremgangsmåde
- Omelet
- Spidskål og æg røres sammen og steges i smør på en middelvarm pande.
- Peberfrugt, løg og spinat varmes let på panden. (til spinaten er faldet lidt sammen)
- Når æggemassen er stegt færdig på den ene side tilsættes fyld på den ene halvdel herefter bukker du den anden halvdel over og steges videre et par min.
Noter
- Brug evt kylling i tern hvis du ikke har en rest af kylling