Spidskåls omelet

Spidskåls omelet

Kategori: OPSKRIFT, Frokost, Aftensmad, Favoritter
Portioner

1

portioner

Ingredienser

  • Omelet
  • 80 g revet/hakket spidskål

  • 2 æg

  • Salt, peber og lidt karry

  • 1 tsk smør

  • Fyld:
  • 1/2 peberfrugt skåret i tern

  • 1/2 hakket løg

  • 1/2 færdigstegt kyllingbryst skåret ud

  • Lille håndfuld frisk spinat

  • 40g revet ost

Fremgangsmåde

  • Omelet
  • Spidskål og æg røres sammen og steges i smør på en middelvarm pande.
  • Peberfrugt, løg og spinat varmes let på panden. (til spinaten er faldet lidt sammen)
  • Når æggemassen er stegt færdig på den ene side tilsættes fyld på den ene halvdel herefter bukker du den anden halvdel over og steges videre et par min.

Noter

  • Brug evt kylling i tern hvis du ikke har en rest af kylling

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *