Portobello-burger med kylling og persille.
Portobello-burger med kylling og persille.
Kategori: AftensmadPortioner
4
portionerIngredienser
- Kyllingebøf.
1 hakket løg
1/2 håndfuld hakket persille
1 revet gulerod
2 hakket hvidløg
400g hakket kyllingekød
1 æg
1 dl vand
Salt og peber
1 spsk olie til stegning
- Æggeomelet
2 løg
4 æg
Salt og peber
- Pesto
2 håndfulde persille
40 g cashewnødder
3/4 dl olivenolie
15 g parmesan
- Portobellosvampe
8 Portobellosvampe
- Salat
4 tomater
1/2 chili med kerner
6 Asparges
1 rødløg
1/2 agurk
4 gode håndfulde felt salat (eller andet)
2 håndfuld bredbladet persille
Fremgangsmåde
- Kyllingebøf.
- Form bøfferne i 4
- Steg på middelvarme i 7 min på hver side.
- Herefter i ovnen 20 min 200 grader varmluft.
- Portobellosvampe
- Med bunden opad kommes de i ovnen i 10 min 200 grader varmluft
- Æggeomelet
- Røres sammen og lav en omellet og del den i 4 når den er færdig
- Pesto
- Blend, smag til med salt, peber og frisk citronsaft.
- Byg din burger
- Æggeomelet kommes ovenpå den ene portobello, pesto smøres på den anden portobello og kyllingebøffen ligges ovenpå.
Noter
- De 4 omelet kan med fordel laves i 4 store muffinsforme. kan sagtens være i ovnen sammen med bøfferne. De skal have ca 16 min