Kokospandekage med rabarberkompot.
Kokospandekage med rabarberkompot.
Kategori: FrokostPortioner
4
portionerIngredienser
- Kokospandekage med rabarberkompot.
3 æg
1/2 dl havregryn
1/2 banan
1 spsk kokos
- Rabarberkompot:
200g rabarber
1 spsk. sukker
2 tsk vaniliesukker
2 Spsk vand
Fremgangsmåde
- Kokospandekage med rabarberkompot.
- Dette blendes sammen og steges på svag varme i 1 tsk kokosolie.
- Toppes med 200g rabarberkompot og 1 spsk kokos.
- Rabarberkompot.
- Skær de friske rabarber i små skiver og kom dem i en gryde med sukker og vaniliesukker . tilsæt 2 spsk vand. og lad det simre til rabarberne er møre. Bemærk at hvis du bruger frosne rabarber skal du ikke tilsætte vand.
Noter
- Denne pandekage er også god uden kokos og rabarberkompot men med 10 g hakket 70% chokolade og 15-20 g hakket mandler eller nødder.