Blomkåls omelet

Blomkåls omelet

Kategori: Aftensmad, Frokost, Morgenmad, OPSKRIFT
Portioner

4

portioner

Ingredienser

  • Æggemasse.
  • 400g blomkål ( ca et halvt)

  • 8 æg

  • salt og peber

  • 100g revet ost

  • Chili

  • Persille

  • 2 spsk olie/smør (til stegning)

  • Grønt ved siden af
  • 30- 35 cherrytomater

  • Blancheres blomkål

  • 2 avocado

Fremgangsmåde

  • Skyl og del blomkål i mindre buketter og blanchere dem i kogene vand ca 3 min.
  • Tag lidt (ca halvdelen) blomkål fra til “salat” og hak resten fint i minihakker
  • Kom det finhakkede i en skål med æg, salt, peber og rør godt sammen.
  • Kom en 1/2 spsk olie på panden og tag en 4del æggemasse på, steg i ca 4 min
  • Herefter bukker du omeletten sammen Steg i yderligere 6 min.
  • På en tallerken kommer du en omelet, halv avokad 6-8 tomater, 3-4 buketter blomkål, drys med chilli og hakket persille

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *