Blomkåls omelet
Blomkåls omelet
Kategori: Aftensmad, Frokost, Morgenmad, OPSKRIFTPortioner
4
portionerIngredienser
- Æggemasse.
400g blomkål ( ca et halvt)
8 æg
salt og peber
100g revet ost
Chili
Persille
2 spsk olie/smør (til stegning)
- Grønt ved siden af
30- 35 cherrytomater
Blancheres blomkål
2 avocado
Fremgangsmåde
- Skyl og del blomkål i mindre buketter og blanchere dem i kogene vand ca 3 min.
- Tag lidt (ca halvdelen) blomkål fra til “salat” og hak resten fint i minihakker
- Kom det finhakkede i en skål med æg, salt, peber og rør godt sammen.
- Kom en 1/2 spsk olie på panden og tag en 4del æggemasse på, steg i ca 4 min
- Herefter bukker du omeletten sammen Steg i yderligere 6 min.
- På en tallerken kommer du en omelet, halv avokad 6-8 tomater, 3-4 buketter blomkål, drys med chilli og hakket persille