Bagt torsk med spinat, knoldselleri, rødløg og ristet sesam.
Bagt torsk med spinat, knoldselleri, rødløg og ristet sesam.
Kategori: Aftensmad, OPSKRIFTPortioner
2
portionerIngredienser
1 lille knoldselleri ( skrællet og i tern)
2 rødløg ( i kvarte)
1/2 ctron ( saften )
4 spsk sesam
380-400g torsk med skind
150g frisk spinat
Karse
Olivenolie
Æble eddike
Salt og peber
Fremgangsmåde
- Tænd ovnen på 190 varmluft
- Klargør grønsagerne
- Vend selleritern og rødløg med 1 spsk olivenolie og 1spsk æble eddike, salt og peber.
- Bred det ud på en bageplade med bagepapir.
- Bages i ca 15 min til de er møre.
- Pensl fisk med lidt olivenolie og krydr med salt og kom i et ildfast fad.
- Sættes i ovnen når der er 6-8 min tilbage af grønsagernes tilberedningstid. Bag fisken til kødet er sart mælkehvidt og fast, så skindet nemt kan trækkes af.
- Rist sesam på en varm pande.
- Vend spinaten med de varme selleritern, rødløg, smag til med salt og peber.
- Anret med grønsagerne, torsk og drys med karse, ristet sesam og dryp af citronsaft
Noter
- På billedet ses 1 portion