Jordbærkage

Jordbærkage

Kategori: OPSKRIFT, Dessert
Portioner

8

portioner

Ingredienser

  • BUND:
  • 4 1/2 æggehvide

  • 2 spsk sukker

  • 2 tsk vaniljepulver.

  • 200g groft hakket mandler.

  • RABARBERSKUM:
  • Lav rabarberkompot af 300g rabarber ( se evt opskrift nedenunder )

  • 1/2 liter pisket fløde.

  • 200g. jordbær

  • 20g revet 70% chokolade med mynte

Fremgangsmåde

  • Æggehviderne piskes stive sammen med sukker og vaniljepulver.
  • Dette vendes i mandlerne.
  •  Beklæd en bageform med bagepapir og hel massen i.
  • Bages ca 25 min nederst på 175 grader.
  • RABARBERSKUM
  • Rabarberkompot køles af og blandes herefter sammen med 1/2 pisket fløde.
  • Jordbærne halveres.
  • Bunden afkøles og herefter kommes rabarberskum på, og pyntes herefter med halve jordbær ( og drysses med 70% chokolade med mynte.

Rabarber kompot

Kategori: OPSKRIFT, Morgenmad
Portioner

1

portioner

Ingredienser

  • 400g rabarber

  • 2 tsk vaniliesukker

  • 1 tsk honning

Fremgangsmåde

  • Bring dette langsomt i kog og lad det simre i ca 10 min under omrøring.
  • Skru herefter helt ned og lad der simre yderligere under låg.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *