Hjemmelavet Bounty.

Hjemmelavet Bounty.

Kategori: OPSKRIFT, Dessert
Portioner

4

portioner

15 stks.

Ingredienser

  • 1 dåse kokosmælk (400ml men brug kun cremen)

  • 2 store spsk kokosolie

  • 2 spsk sukrin gold

  • 150g kokosmel

  • 150g mørk chokolade ( jeg brugte 70% med kaffesmag )

Fremgangsmåde

  • Lad kokosmælken stå i køleskab i et døgn så den skiller og brug så kun den tykke kokoscreme i toppen af dåsen.
  • Smelt kokoscremen i en kasserolle sammen med kokosolien.
  • Tilsæt sukrin og tilsidst kokosmel.
  • Beklæd en bageform eller rugbrødsform med plastikfilm og pres kokosmassen derned.
  • Lad stå i køleskab i nogle timer, så den stivner, og du kan skære den ud.
  • Smelt chokolade i vandbad sammen med lidt kokosolie og dyp dine små bountyer deri.
  • Køl af i køleskabet igen. Spis og nyd når de er afkølet.. Mums mums 😊😊

Noter

  • Kilde: madbanditten

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *