Hjemmelavet chokolade.

Hjemmelavet chokolade.

Kategori: OPSKRIFT, Dessert
Portioner

15

portioner

15 stk hjemmelavet chokolade

Ingredienser

  • 250 g 70% chokolade (evt med smag)

  • 150 blandet nødder som du har lyst til (valnødder, mandler, nødder, pekannødder )

  • 10 g havsalt

Fremgangsmåde

  • Mørk chokolade smeltes over vandbad
  • Hak valgte nødder fint og groft
  • Hæld halvdelen af det smeltede chokolade i små cho´kolade forme (15 stk)
  • Kom lidt nøddet og salt i formene
  • Tilsæt resten af chokoladen i formene og “bank” herfter formen i bordet så det flyder lidt sammen. drys evt med lidt salt og nødder på toppen

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *