Kylling filet i paprika sovs.
Kylling filet i paprika sovs.
Kategori: AftensmadPortioner
2
portionerIngredienser
300 g kylling bryst
2 fed hvidløg
1 dl kyllingboullion
1 dl fløde
1 spsk tomatpure1/2 Squash skåret i halve skiver
1 rød peberfrugt skåret i skiver
1 Hakket løg
Paprika, salt, peber
Hakket frisk bredbladet persille
Fremgangsmåde
- Drys, salt og paprika på kyllingebrysterne
- Steg dem i lidt smør på panden et par min og læg dem til side på en tallerken
- Sauter grønsagerne på panden til det bliver lidt blankt,
- Tilsæt krydderier, bouillon og fløde og lad det koge op.
- Tilsæt igen kylling på panden og lad det simre i ca 10 min til saucen er tyknet lidt og kyllingen er gennemstegt.
- Pynt retten med hakket persille
Noter
- Spis evt en grøn kålsalat til eller broccoli. Du kan også spise lidt ris til 😉
- Inspiration : Madbanditten