Kylling filet i paprika sovs.

Kylling filet i paprika sovs.

Kategori: Aftensmad
Portioner

2

portioner

Ingredienser

  • 300 g kylling bryst

  • 2 fed hvidløg

  • 1 dl kyllingboullion

  • 1 dl fløde
    1 spsk tomatpure

  • 1/2 Squash skåret i halve skiver

  • 1 rød peberfrugt skåret i skiver

  • 1 Hakket løg

  • Paprika, salt, peber

  • Hakket frisk bredbladet persille

Fremgangsmåde

  • Drys, salt og paprika på kyllingebrysterne
  • Steg dem i lidt smør på panden et par min og læg dem til side på en tallerken
  • Sauter grønsagerne på panden til det bliver lidt blankt,
  • Tilsæt krydderier, bouillon og fløde og lad det koge op.
  • Tilsæt igen kylling på panden og lad det simre i ca 10 min til saucen er tyknet lidt og kyllingen er gennemstegt.
  • Pynt retten med hakket persille

Noter

  • Spis evt en grøn kålsalat til eller broccoli. Du kan også spise lidt ris til 😉
  • Inspiration : Madbanditten

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *