Bagt torsk med spinat, knoldselleri, rødløg og ristet sesam.

Bagt torsk med spinat, knoldselleri, rødløg og ristet sesam.

Kategori: Aftensmad, OPSKRIFT
Portioner

2

portioner

Ingredienser

  • 1 lille knoldselleri ( skrællet og i tern)

  • 2 rødløg ( i kvarte)

  • 1/2 ctron ( saften )

  • 4 spsk sesam

  • 380-400g torsk med skind

  • 150g frisk spinat

  • Karse

  • Olivenolie

  • Æble eddike

  • Salt og peber

Fremgangsmåde

  • Tænd ovnen på 190 varmluft
  • Klargør grønsagerne
  • Vend selleritern og rødløg med 1 spsk olivenolie og 1spsk æble eddike, salt og peber.
  • Bred det ud på en bageplade med bagepapir.
  • Bages i ca 15 min til de er møre.
  • Pensl fisk med lidt olivenolie og krydr med salt og kom i et ildfast fad.
  • Sættes i ovnen når der er 6-8 min tilbage af grønsagernes tilberedningstid. Bag fisken til kødet er sart mælkehvidt og fast, så skindet nemt kan trækkes af.
  • Rist sesam på en varm pande.
  • Vend spinaten med de varme selleritern, rødløg, smag til med salt og peber.
  • Anret med grønsagerne, torsk og drys med karse, ristet sesam og dryp af citronsaft

Noter

  • På billedet ses 1 portion

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *