Chokolade kage.

Chokolade kage.

Kategori: Dessert
Portioner

12

portioner

Ingredienser

  • 200 g. smør

  • 200 g. mørk chokolade 70% – 80%

  • 100 g. kokossukker

  • 6 æg str. medium

Fremgangsmåde

  • Opvarm ovenen til 180 grader varmluft.
  • Smelt smør, sukker sammen i en gryde ved lav varme, og lad blandingen køle af.
  • Del æggene i hvider og blommer.
  • Rør blommerne ud i chokoladeblandingen.
  • Pisk hviderne stive i en skål, og rør forsigtigte de stive æggehvider ind i chokoladeblandingen.
  • Læg bagepapir i bunden af en springform ca. 22 cm og smør siderne godt ind i smør.
  • Hæld chokolade dejen deri og bag dejen i ca. 25 minutter.

Noter

  • Kilde: Madbanditten.dk
  • Tip. riv ca. 20 gram lys chokolade hen over når kagen er afkølet.
  • Jo koldere kage jo mere konfektagtigt bliver den.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *