Chokolade kage.
Chokolade kage.
Kategori: DessertPortioner
12
portionerIngredienser
200 g. smør
200 g. mørk chokolade 70% – 80%
100 g. kokossukker
6 æg str. medium
Fremgangsmåde
- Opvarm ovenen til 180 grader varmluft.
- Smelt smør, sukker sammen i en gryde ved lav varme, og lad blandingen køle af.
- Del æggene i hvider og blommer.
- Rør blommerne ud i chokoladeblandingen.
- Pisk hviderne stive i en skål, og rør forsigtigte de stive æggehvider ind i chokoladeblandingen.
- Læg bagepapir i bunden af en springform ca. 22 cm og smør siderne godt ind i smør.
- Hæld chokolade dejen deri og bag dejen i ca. 25 minutter.
Noter
- Kilde: Madbanditten.dk
- Tip. riv ca. 20 gram lys chokolade hen over når kagen er afkølet.
- Jo koldere kage jo mere konfektagtigt bliver den.