Cremet kylling stroganoff.
Cremet kylling stroganoff.
Kategori: Aftensmad, FavoritterPortioner
4
portionerIngredienser
500 g kyllingbryst
4 fed finthakket hvidløg
2 finthakket løg
3 tsk sød paprika
1 tsk røget paprika
1 spsk dijonsennep
400 g champignon
1 dl fløde
2 dl 38% creme fraiche
1 dl hønsefond
Salt og friskkværnet peber
Fremgangsmåde
- Skær kylling i strimler
- Skær svampene i kvarte
- Smelt smør i en gryde og brun hvidløg og løg af
- Tilsæt kyllingen og lade det brune af
- Tilsæt krydderier
- Tilsæt champignon
- Hæld fløde og fond med og lad det koge op og herefter småsimre i 20 min
- Smag til med sennep og krydderier
- Rør cremefraiche i og lad det simre 5 min
Noter
- Inspirationskilde MADBANDITTEN
- Serves til dampet broccoli eller en god salat