Enebærgryde med svinemørbrad.

Enebærgryde med svinemørbrad.

Kategori: Aftensmad, Favoritter
Portioner

4

portioner

Ingredienser

  • 800 g afpudset svindemørbrad skåret ud

  • 40 g smør

  • 2 løg

  • 15 enebær

  • Frisk timian

  • 400 g svampe skåret i ud

  • 3 dl fløde

  • 1/2 flaske rødvin

  • Bacon i skiver 100g (kan undlades)

  • Salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  • Brun bacon af på en pande
  • Tag bacon af og steg mørbrad af så de for en stegeskorpe på begge sider
  • Tilsæt løgene og lade dem svitse af
  • Smelt smør i en gryde og brun svampene af
  • Tilsæt løgene og lad den svitse af
  • Tilsæt rødvin i gryden og kom de stege mørbrad heri
  • Tilføj enebær og frisk rosmarin og lade det stå og simre ved svag varme i 30 min
  • Tilsæt fløde og smag til med salt og peber og lad det stå og simre yderlige 30 min bed svag varme,. Tilsæt bacon de sidste 10 min

Noter

  • Serveres gerne med grønne bønner eller en kartoffelmos hvis du ikke skal spare på kulhydraterne.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *