Enebærgryde med svinemørbrad.
Enebærgryde med svinemørbrad.
Kategori: Aftensmad, FavoritterPortioner
4
portionerIngredienser
800 g afpudset svindemørbrad skåret ud
40 g smør
2 løg
15 enebær
Frisk timian
400 g svampe skåret i ud
3 dl fløde
1/2 flaske rødvin
Bacon i skiver 100g (kan undlades)
Salt og friskkværnet peber
Fremgangsmåde
- Brun bacon af på en pande
- Tag bacon af og steg mørbrad af så de for en stegeskorpe på begge sider
- Tilsæt løgene og lade dem svitse af
- Smelt smør i en gryde og brun svampene af
- Tilsæt løgene og lad den svitse af
- Tilsæt rødvin i gryden og kom de stege mørbrad heri
- Tilføj enebær og frisk rosmarin og lade det stå og simre ved svag varme i 30 min
- Tilsæt fløde og smag til med salt og peber og lad det stå og simre yderlige 30 min bed svag varme,. Tilsæt bacon de sidste 10 min
Noter
- Serveres gerne med grønne bønner eller en kartoffelmos hvis du ikke skal spare på kulhydraterne.