Grøntsagsfad med kylling.

Grøntsagsfad med kylling.

Kategori: Aftensmad
Portioner

4

portioner

Ingredienser

  • 100 g bacon i skiver

  • 600 g kyllingebryst

  • 1 spidskål

  • 2 dåser flåede /hakket tomater

  • 300 g frisk spinat

  • 4 fede hvidløg

  • 2 store løg

  • 1/4 fløde

  • Friskkværnet salt og peber

  • 2 spsk Paprika

  • 2 tsk chilipulver

Fremgangsmåde

  • Skær bacon i mindre stykker og steg let af på en pande
  • Skær kyllingebrysterne i mindre stykker og tilføj det på panden til de for en let stegeskorpe
  • Skyl og snit spidskål , løg og spinat og kom det på bunden af et ildfast fad
  • Tag kylling og og bacon af panden og tilføj det på grøntsagsbunden
  • Kom hakket tomater og fløde på panden. Tilføj hvidløg og krydderier. Giv det et lille opkog Saucen må godt være lidt stærk, da grøntsagerne tager lidt af smagen.
  • Hæld tomatsaucen over kyllingen og grøntsagerne. Rør lidt rundt i overfalden.
  • Tilberedes ca 40 min på 175 grader varmluft

Noter

  • D

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *