Hjemmelavet Bounty.
Hjemmelavet Bounty.
Kategori: OPSKRIFT, DessertPortioner
4
portioner15 stks.
Ingredienser
1 dåse kokosmælk (400ml men brug kun cremen)
2 store spsk kokosolie
2 spsk sukrin gold
150g kokosmel
150g mørk chokolade ( jeg brugte 70% med kaffesmag )
Fremgangsmåde
- Lad kokosmælken stå i køleskab i et døgn så den skiller og brug så kun den tykke kokoscreme i toppen af dåsen.
- Smelt kokoscremen i en kasserolle sammen med kokosolien.
- Tilsæt sukrin og tilsidst kokosmel.
- Beklæd en bageform eller rugbrødsform med plastikfilm og pres kokosmassen derned.
- Lad stå i køleskab i nogle timer, så den stivner, og du kan skære den ud.
- Smelt chokolade i vandbad sammen med lidt kokosolie og dyp dine små bountyer deri.
- Køl af i køleskabet igen. Spis og nyd når de er afkølet.. Mums mums 😊😊
Noter
- Kilde: madbanditten