Karrykål med kylling og kokos.

Karrykål med kylling og kokos.

Kategori: Aftensmad, Favoritter, OPSKRIFT
Portioner

4

portioner

Ingredienser

  • 800g hvidkål

  • 1 æble

  • 1 chili

  • 2 løg

  • 3 fed hvidløg

  • 700g kyllingefilet

  • 100g mandler

  • 1 spsk olie ( til at stege i)

  • 1 dåse kokosmælk

  • karry, salt og peber

Fremgangsmåde

  • Snit hvidkål, løg og hvidløg. Hak chilien fint. Skær kyllingefilet i passende stykker.
  • æld olie i en wok og svits kyllingefilet, løg, hvidløg og chili ved høj varme til kyllingen har fået farve.
  • Skru ned på middelvarme og tilsæt kål. Når kålen har fået farve tilsæt så kokosmælk og æble. Giv retten et opkog så kokosmælken reduceres og smag til med karry, salt og peber.
  • Mandler har lige været en tur i ovnen i 10 min på 180grader varmluft.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *