Karrykål med kylling og kokos.
Karrykål med kylling og kokos.
Kategori: Aftensmad, Favoritter, OPSKRIFTPortioner
4
portionerIngredienser
800g hvidkål
1 æble
1 chili
2 løg
3 fed hvidløg
700g kyllingefilet
100g mandler
1 spsk olie ( til at stege i)
1 dåse kokosmælk
karry, salt og peber
Fremgangsmåde
- Snit hvidkål, løg og hvidløg. Hak chilien fint. Skær kyllingefilet i passende stykker.
- æld olie i en wok og svits kyllingefilet, løg, hvidløg og chili ved høj varme til kyllingen har fået farve.
- Skru ned på middelvarme og tilsæt kål. Når kålen har fået farve tilsæt så kokosmælk og æble. Giv retten et opkog så kokosmælken reduceres og smag til med karry, salt og peber.
- Mandler har lige været en tur i ovnen i 10 min på 180grader varmluft.