Kokospandekage med rabarberkompot.

Kokospandekage med rabarberkompot.

Kategori: Frokost
Portioner

4

portioner

Ingredienser

  • Kokospandekage med rabarberkompot.
  • 3 æg

  • 1/2 dl havregryn

  • 1/2 banan

  • 1 spsk kokos

  • Rabarberkompot:
  • 200g rabarber

  • 1 spsk. sukker

  • 2 tsk vaniliesukker

  • 2 Spsk vand

Fremgangsmåde

  • Kokospandekage med rabarberkompot.
  • Dette blendes sammen og steges på svag varme i 1 tsk kokosolie.
  • Toppes med 200g rabarberkompot og 1 spsk kokos.
  • Rabarberkompot.
  • Skær de friske rabarber i små skiver og kom dem i en gryde med sukker og vaniliesukker . tilsæt 2 spsk vand. og lad det simre til rabarberne er møre. Bemærk at hvis du bruger frosne rabarber skal du ikke tilsætte vand.

Noter

  • Denne pandekage er også god uden kokos og rabarberkompot men med 10 g hakket 70% chokolade og 15-20 g hakket mandler eller nødder.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *