Lakseroulade.

Lakseroulade.

Kategori: OPSKRIFT, Frokost, Aftensmad, Favoritter
Portioner

4

portioner

Ingredienser

  • Rouladebund:
  • 400g spinat som hakkes

  • 8 æg

  • 2 dl hytteost

  • salt og peber

  • Fyld:
  • 1 hakket løg

  • 1,5 dl skyr

  • 4 spsk flødeost

  • salt og peber

  • en håndfuld friske krydderurter

  • 4 håndfulde blandet salat

  • 200g gravad laks

Fremgangsmåde

  • *Rouladebund:
  • Ingredienser røres sammen og hældes på en bageplade med bagepapir. Bages 30 min på 200 grader varmluft.
  • *Fyld:
  • Og den rulles sammen til en roulade.
  • Dette røres sammen og smøres på den afkølede bund.
  • Herefter ligges der ovenpå laksen og salten.
  • Og den rulles sammen til en roulade.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *