Meatza pizza
Meatza pizza
Kategori: Aftensmad, FavoritterPortioner
4
portionerIngredienser
- KØDBUNDE
4 fed hvidløg
800 g hakket oksekød
4 æg
2 spsk tørret oregano
Salt og peber
- TOMATSAUCE
1 løg
2 fed hvidløg
1 dåse hakket tomater
1 spsk tørret oregano (eller anden krydderi)
Salt og peber
- FYLD
180 g champignon
150 g cherrytomater
2 løg
4 håndfulde spinat
150 g revet Cheddar
Fremgangsmåde
- Tænd ovnen på 180 grader varmluft
- Start med at forberede bund. Det hele røres godt sammen og lægges på en bageplade med bagepapir. Bag 8 min i den forvarmede ovn.
- Kød Bunden kan godt afgive en masse væde, tør dette op med køkkenrulle
- Herefter laver du tomatsause. Hak løg og hvidløg fint og bland i en skål med hakkede tomater samt oregano og salt/peber.
- Klargør fyldet ved at skære champignon, løg og tomater som du øsnker
- Fordel tomatsause på den forbagte bund. Kom spinat på, og fordel herefter resten af fyldet og afslut med Cheddar
- Bag yderligere 15 -20 min