Nudel salat.

Nudel salat.

Kategori: Frokost, Aftensmad
Portioner

4

portioner

Ingredienser

  • 250 g risnudler

  • 3 løg

  • 250 g edamame bønner

  • 1/2 spidskål

  • 3 gode håndfulde bredbladet persille

  • 4 æg

  • 1 dl peanuts

  • 2 spsk sesamfrø

  • 2 spsk chiliflager

  • Dressing
  • 3 fed hvidløg

  • 2 tsk chiliflager

  • 3 spsk sukker

  • 4 spsk fiskesovs

  • saft og skal fra 1 lime

  • Salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  • Læg risnudler i blød i koldt vand og kog herefter efter pakkens anvisning
  • Skær løgene i strimler og steg dem ved svag varme i olie
  • Bland alle ingredienser til dressingen i en gryde og lad det få et lille opkog, så sukkeret smelter og stil det til side.
  • Snit spidskål og persille og læg det i en skål sammen med edamamebønnerne og risnudlerne
  • Tilsæt løgene
  • Tilføj dressing til grøntsager og ris nudlerne og vend det godt rundt
  • Rist peanuts og sesam frø
  • Steg 4 æg, til spejlæg (gerne med lidt flydende blomme)
  • Anret Risnudelsalat i en skål og top med spejlæg, chiliflager peanuts og sesamfrø

Noter

  • Du kan med fordel tilføje lidt hakket mynte . Tip, Man kan også tilføje en rest kylling eller lign 😉

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *