Nudel salat.
Nudel salat.
Kategori: Frokost, AftensmadPortioner
4
portionerIngredienser
250 g risnudler
3 løg
250 g edamame bønner
1/2 spidskål
3 gode håndfulde bredbladet persille
4 æg
1 dl peanuts
2 spsk sesamfrø
2 spsk chiliflager
- Dressing
3 fed hvidløg
2 tsk chiliflager
3 spsk sukker
4 spsk fiskesovs
saft og skal fra 1 lime
Salt og friskkværnet peber
Fremgangsmåde
- Læg risnudler i blød i koldt vand og kog herefter efter pakkens anvisning
- Skær løgene i strimler og steg dem ved svag varme i olie
- Bland alle ingredienser til dressingen i en gryde og lad det få et lille opkog, så sukkeret smelter og stil det til side.
- Snit spidskål og persille og læg det i en skål sammen med edamamebønnerne og risnudlerne
- Tilsæt løgene
- Tilføj dressing til grøntsager og ris nudlerne og vend det godt rundt
- Rist peanuts og sesam frø
- Steg 4 æg, til spejlæg (gerne med lidt flydende blomme)
- Anret Risnudelsalat i en skål og top med spejlæg, chiliflager peanuts og sesamfrø
Noter
- Du kan med fordel tilføje lidt hakket mynte . Tip, Man kan også tilføje en rest kylling eller lign 😉