Perlebyg salat.

Perlebyg salat.

Kategori: Frokost, Salat
Portioner

4

portioner

Ingredienser

  • 1 dl perlebyg

  • 300 g udskåret vandmelon

  • 300 g edamamebønner uden bælg (findes på frost)

  • 1 finthakket rødløg

  • 1 lille håndfuld frisk mynte
    1 citron (saft)

  • 3 spsk feta

Fremgangsmåde

  • Start med at kog perlebygen, efter anvisning på pakken
  • Tø edamamebønnerne op ved at hæld kogene vand over dem og lad dem så i 2 min
  • Bland vandmelon, hakket rødløg, og mynte sammen
  • Tilsæt edamamebønner og perlebyg til salaten
  • Tilsæt saft fra citronen og smuldre fetaen i skålen

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *