Portobello-burger med kylling og persille.

Portobello-burger med kylling og persille.

Kategori: Aftensmad
Portioner

4

portioner

Ingredienser

  • Kyllingebøf.
  • 1 hakket løg

  • 1/2 håndfuld hakket persille

  • 1 revet gulerod

  • 2 hakket hvidløg

  • 400g hakket kyllingekød

  • 1 æg

  • 1 dl vand

  • Salt og peber

  • 1 spsk olie til stegning

  • Æggeomelet
  • 2 løg

  • 4 æg

  • Salt og peber

  • Pesto
  • 2 håndfulde persille

  • 40 g cashewnødder

  • 3/4 dl olivenolie

  • 15 g parmesan

  • Portobellosvampe
  • 8 Portobellosvampe

  • Salat
  • 4 tomater

  • 1/2 chili med kerner

  • 6 Asparges

  • 1 rødløg

  • 1/2 agurk

  • 4 gode håndfulde felt salat (eller andet)

  • 2 håndfuld bredbladet persille

Fremgangsmåde

  • Kyllingebøf.
  • Form bøfferne i 4 
  • Steg på middelvarme i 7 min på hver side.
  • Herefter i ovnen 20 min 200 grader varmluft.
  • Portobellosvampe
  • Med bunden opad kommes de i ovnen i 10 min 200 grader varmluft
  • Æggeomelet
  • Røres sammen og lav en omellet og del den i 4 når den er færdig
  • Pesto
  • Blend, smag til med salt, peber og frisk citronsaft.
  • Byg din burger
  • Æggeomelet kommes ovenpå den ene portobello, pesto smøres på den anden portobello og kyllingebøffen ligges ovenpå.

Noter

  • De 4 omelet kan med fordel laves i 4 store muffinsforme. kan sagtens være i ovnen sammen med bøfferne. De skal have ca 16 min

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *