Skvalderkål pesto.

Skvalderkål pesto.

Potioner

4

potioner

Ingredienser

  • 60 g skvalderkål

  • 30 g mandler

  • 30 g parmesan

  • 2 fed hvidløg

  • 1,2 dl olivenolie

  • 1 tsk groft salt

  • 1 tsk citronsaft

Fremgangsmåde

  • Smut de hele mandler og skyl skvalderkålen grundigt.
  • Hak mandler, hvidløg og parmesan groft i minihakkeren.
  • Hak skvalderkålen fint og tilsæt det herefter i minihakkeren til det har en jævn konsistens.
  • Tilsæt olien lidt ad gangen, og blend imellem hver gang, så massen samler sig.
  • Smag til med salt og citronsaft.

Noter

  • Pestoen kan fryses, eller holde en uge i køleskabet.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *