Toskerogns salat.
Toskerogns salat.
Kategori: OPSKRIFT, FrokostPortioner
3
portionerIngredienser
1 dåse torskerogn
80 g hytteost (4,0 % eller 4,5 %)
2 forårsløg
1 stor håndfuld grønkål
1 chili
1/2 – 1 citron (saften)
3 æg
salt og peber10 små tomater
Et par blade basilikum
Fremgangsmåde
- Drys lidt salt på kålen og kram det godt i nogle minutter så det “falder lidt sammen”
- Lav 3 hårdkogte æg
- Hak kålen fint
- Hak forårsløg fint
- Hak chili fint
- Hæld hytteost i en skål sammnen med torskerogn og mos det sammen
- Bland det sammen med de fint hakkede grønsager
- Tilsæt citronsaft og groft kværnet peber
- Pynt med æg, tomater, og hakket basilikum
Noter
- Holder sig i køleskabet i 3 dage i en tæt beholder
- Passer fint til et stykke ristet rugbrød.
- Inspirationskilde: Sine Parez