Toskerogns salat.

Toskerogns salat.

Kategori: OPSKRIFT, Frokost
Portioner

3

portioner

Ingredienser

  • 1 dåse torskerogn

  • 80 g hytteost (4,0 % eller 4,5 %)

  • 2 forårsløg

  • 1 stor håndfuld grønkål

  • 1 chili

  • 1/2 – 1 citron (saften)

  • 3 æg
    salt og peber

  • 10 små tomater

  • Et par blade basilikum

Fremgangsmåde

  • Drys lidt salt på kålen og kram det godt i nogle minutter så det “falder lidt sammen”
  • Lav 3 hårdkogte æg
  • Hak kålen fint
  • Hak forårsløg fint
  • Hak chili fint
  • Hæld hytteost i en skål sammnen med torskerogn og mos det sammen
  • Bland det sammen med de fint hakkede grønsager
  • Tilsæt citronsaft og groft kværnet peber
  • Pynt med æg, tomater, og hakket basilikum

Noter

  • Holder sig i køleskabet i 3 dage i en tæt beholder
  • Passer fint til et stykke ristet rugbrød.
  • Inspirationskilde: Sine Parez

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *